De coach en de praktijk

Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Tanja Janmaat, ervaren in coaching en oplossingsgericht werken. 

Mijn praktijk, Coach over de vloer, is in 2009 van start gegaan. Als gecertificeerd coach en hulpverlener heb ik diverse opdrachtgevers zoals de overheid, zorginstellingen en individuen. 

In heb verleden heb ben ik manager geweest bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar heb ik meegewerkt aan het opzetten van een zorgboerderij voor crisis, observatie en wonen voor mensen met een beperking en ‘uitdagingen’ omtrent hun gedrag (SGLVB en SGEVB). Als vervolg op mijn management en zorg opleiding ben ik daarna gestart met de coaching opleiding en heb ik als gezinscoach gewerkt in een instelling voor jeugdzorg.

Momenteel ben ik werkzaam voor een paar gemeenten, bij een vernieuwende zorginstelling in zorg en welzijn, met mensen die in de reguliere zorg zijn vastgelopen op PGB basis en coach ik bij gezinnen op de gezinsinteractie, rollen en meegereisd oud zeer.

Ik werk in principe op locatie of bij je thuis. 

“In mijn aanpak sta jij centraal; jouw vraag, jouw beleving en jouw oplossing. Ik zal je zeker een spiegel voorhouden, maar alles vanuit respect en gericht op persoonlijke ontwikkeling.”